Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu

Taller mecànic a Vic per la revisió i el manteniment de vehicles

telèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Vam obrir les portes del nostre taller l'any 2005 i estem especialitzats en la revisió i el manteniment de vehicles.

Al nostre taller mecànic a Vic prestem un servei excel·lent per garantir el perfecte estat de funcionament de cada vehicle. El nostre taller és multimarca i portem a terme tota mena de treballs de mecànica ràpida, com ara canvi d'oli, de filtres, de corretja de distribució, revisió de la bateria, de frens i amortidors... Igualment, realitzem revisions pre-ITV en les quals comprovem tots els elements i components del vehicle que seran analitzats en la revisió oficial.

Necessites canviar els pneumàtics del teu vehicle? A MEC-OSONA treballem amb marques de referència en el sector i comptem amb totes les mides de rodes per donar servei a tots els clients, independentment del model i la marca del vehicle.

Som conscients de les molèsties que genera deixar el cotxe al taller durant uns quants dies, i per aquest motiu posem a disposició dels clients un cotxe de substitució perquè el puguin fer servir en el seu dia a dia.

La qualitat, l'eficàcia i la professionalitat són els valors que millor ens defineixen.

Posa't en contacte amb nosaltres per telèfon o correu electrònic i demana cita, ens convertirem en els teus professionals de confiança.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
C. Mas de la mora, 16 ( Mec-Osona), 16 08500 VIC BARCELONA
C. Mas de la mora, 16 ( Mec-Osona), 16 08500 VIC BARCELONA
feu clic per a copiar el mailemail copied